Dora Kinderfeestje

Wil je een leuk en origineel kinderfeestje geven met als thema Dora the Explorer dan is het handig om wat tips te krijgen. Hier verzamelen we leuke ideeen om jouw kinderfeestje helemaal in de stijl van Dora te zetten. Heb je zelf leuke ideeen voor een thema kinderfeestje stuur ze dan alsjeblieft even op via ons contact formulier.

Wil je leuk en gemakkelijk een Dora kinderfeestje geven kijk dan eens bij onze vrienden. Zij hebben een heel leuk draaiboek samengesteld met allemaal tips en printbare uitnodigingen en sjablonen. Op die manier kun je redelijk goedkoop en heel eenvouding een heel leuk Dora feestje organiseren. 

En ken je de tante van Dora al? De tante van Dora is een kinderact. De tante en haar nichtje lijken heel veel op elkaar. Zij bezoekt graag kidsevents zoals verjaardagen of speciale dagen op school, maar zij geeft ook workshops.
Neem dus eens een kijkje op de website van de tante van Dora.

Voor de uitnodigingen kun je een kaart in Dora stijl proberen te tekenen van je eigen buurt. Of stuur een paspoort op voor je Dora kinderfeestje. Zet er op 'Ga je mee op avontuur met Dora' om de kinderen vast wat in de stemming te laten komen. Gebruik voor de aankleding leuke Dora slingers en ballonnen, te koop bij de meeste speelgoed winkels. Ook kun je zelf van karton bomen maken om het bos van Dora te maken. Daarin kun je dan leuk de spelletjes doen. Fiesta TrioFiesta Trio Kijk eens bij onze vrienden voor een leuk kinderfeest draaiboek voor een Dora Kinderfeestje. Daarnaast hebben ze draaiboeken voor een Prinses Kinderfeestje, een voetbal kinderfeestje of een piraten kinderfeestje! Dora houdt heel erg van zich verkleden. Heb je veel leuke kleurige kleding gebruik die dan om alle kinderen zicht te laten verkleden. Met de rugzak van Dora kun je een leuke 'grabbelton' maken. Doe er verschillende cadeautjes in (meer dan er kinderen op het feestje zijn) en laat de kinderen voelen en raden. Heeft een kind het goed dan mag hij het cadeautje natuurlijk houden. Een ander leuk spelletje kun je spelen met de Dora kleurplaten die je ook op onze site kan vinden. Print ze uit en plak ze op karton. Knip er daarna puzzelstukken van en verstop deze. Laat de kinderen de puzzelstukken zoeken en vervolgens samen de juiste stukken bij elkaar zoeken om kleurplaten compleet te maken. Tenslotte kun je ze natuurlijk lekker gaan inkleuren. Heb je zelf nog meer leuke ideeen voor een Dora the Explorer themafeestje laat het ons dan even weten, dan zullen wij het hier toevoegen zodat andere kinderen ook een leuk Dora kinderfeestje kunnen vieren. Hieronder vind je als toetje nog 2 leuke uitnodigingen die je kan printen om iedereen die je wil uitnodigen te laten weten dat er een fantastisch kinderfeestje aan komt. Dora kinderfeestje uitnodiging 1Dora kinderfeestje uitnodiging 1
Dora kinderfeestje uitnodiging 2Dora kinderfeestje uitnodiging 2