Dora producten, Boeken, DVD's en speelgoed van Dora

Op Dora-Fan hebben we ook een kleine webshop waar je veel leuke spulletjes van Dora kunt kopen. Zo kan je heerlijk van Dora genieten, ook als je geen computer bij de hand hebt. Lekker op TV kijken met de Dora DVD's. Of lees eens een boek van Dora. We hebben heel leuke Dora boeken om door te bladeren of lezen. En wil je liever even lekker spelen neem dan eens bij ons Dora speelgoed.

 

DVD

Zijn de filmpjes op onze site niet genoeg? En kun je niet wachten tot de volgende aflevering op Nickelodeon? We hebben een aantal leuke titels van Dora films op DVD in het assortiment. Kijk snel of er iets voor je tussen zit.

   

Boeken

Even weg achter dat beeldscherm. Ga eens leker lezen met Dora. We hebben verschillende leuke boeken van Dora. Lekker bladeren of lezen. Of laat mama of pappa je eens voorlezen voor het slapen gaan.

   

Speelgoed

Lekker spelen met je eigen Dora speelgoed. We hebben spelletjes, computerspellen, poppen en nog veel meer.

Voor de levering van producten werken we samen met een hele grote webwinkel: Bol.com. Wij kunnen het namelijk zelf niet leveren voor de prijs waarvoor Bol dat kan. Voor het afhandelen van je bestelling wordt je dan ook doorgestuurd naar de website van Bol